Регион

Тело пронашао њен отац на поду купатила, сумња се да је УЗРОК СМРТИ НИКАД СТРАШНИЈИ!

Фото: Јутјуб

Отац студенткиње (21) је у суботу пронашао своју ћерку како мртва лежи на поду купатила у стану.

Отац студенткиње (21) је у суботу пронашао своју ћерку како мртва лежи на поду купатила у стану у Загребу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Успео је некако да развали врата како би ушао и затекао ју је како лежи без свести. Покушао је да је пробуди, па је позвао помоћ. До њега је стигао тим Хитне помоћи, али ни они нису могли ништа да ураде, осим да прогласе смрт.

Брзо су стан окупирали и полицајци, а први осумњичени за смрт студенткиње био им је угљен-моноксид јер се у купатилу налази плински бојлер.

„Дошао сам у суботу поподне у стан, али ћерка није била у соби. Врата су била отворена. Дошао сам до купатила чија су врата била закључана. Лупао сам по вратима и дозивао је. Погледао сам испод врата и видео како лежи“, каже он.

Тело су након увиђаја превезли на Завод за судску медицину и криминалистику на Шалати. Тачан узрок смрти требао би бити познат данас. Постоје неке сумње да је девојка имала срчани удар, али породица каже да је била здрава.

„Није се жалила на неке проблеме. Била је добро, студирала је и радила сад током лета. Не знамо шта ћемо од туге“, рекао је отац.

Девојка је, како је рекао, одрадила јутарњу смену у породичној фирми. Нешто после 12 сати отишла је у стан који се налази у близини како би се истуширала.

Наводно је требала да ради и после подне, али се никоме није јављала. Отац је отишао до ње јер су се сви забринули.

На питање да ли су имали проблема с бојлером, кажу да не знају. Осетили су мирис влаге у купатилу, али како нису дуго били у том стану, нису знали за потенцијалне проблеме. Сад је у стану бојлер запечаћен.

Димничар, који има концесију за ту улицу, извинио се јер није медијима могао да да податке о могућим проблемима у згради. Недеља му је била нерадан дан па није имао приступ подацима из архива, а на увиђају га није био.

Због оваквих случајева полиција је објавила низ савета и препорука везаних уз бојлере и димњаке. Упозоравају како би требало да се редовно сервисирају јер ће се повећати безбедност и мање ће трошити.

Извор: Ало

Ознаке