Свет

ТРАГЕДИЈА НА КРУЗЕРУ: Деда се играо са унуком (1) када је протурио кроз прозор. Пала је на бетон са 11. спрата и ПОГИНУЛА!

Извор: јујуб принтскрин

Једноипогодишња девојчица пала је са прозора крузера високог 45 метара, кад ју је деда протурао кроз прозор. Девојчица му је исклизнула из руку и пала са 11 спрата брода “Фридом оф сиз”, компаније “Ројал Карибијан”.

Дете је пало право доле на бетон док је брод био усидрен у луци Сан Хуан у Порторику. Девојчицу су одмах одвели у болницу, али је убрзо проглашена мртвом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Имена девојчице и чланова њене породице нису објављена, али како преноси “Фокс њуз”, они су из америчке државе Индијане. Родитељи, бака, деда и беба су на крузеру проводили свој одмор.

Полиција је покренула истрагу и прегледају безбедносне камере са крузера, те испитују сведоке. Верује се да је у питању несрећа. Елмер Роман, званичник локалног Одељења јавне безбедности, је рекао да је у току истрага и да још није могуће разговарати са члановима породице.

Сцена је веома тужна и трагична. У једном тренутку деда девојчице је у игри изложио дете висини и испала му је из руку – рекао је Роман.

Крузер је висок око 64 метара, а 11. спрат је био на отприлике 45. метру висине од тла, кад је брод био усидрен. У луксузном броду је било око 4.000 путника и завршавао је седмодневно крстарење јужним Карибима у време кад се трагедија догодила.

Извор: Блиц