Свет

УБИЈЕН ПОЗНАТИ ФУДБАЛЕР! Егзекуција „по српском рецепту“, траже се наши држављани! Изрешетали га рафалима пред кућом и ПОБЕГЛИ!

Један од најпознатијих јужноафричких фудбалера Марк Бачелор изрешетан је у понедељак испред своје куће у Јоханесбургу.

Двојица нападача на мотору сачекала су га када је успорио аутомобилом у намери да се упаркира у двориште. Уследили су рафали, а истрага засад води ка српској мафији.

Бачелор је убијен по „српском рецепту“. Таквих убистава је протеклих година било неколико у Јоханесбургу, цитира лист Саут Африкан изворе из полиције. Да су плаћене убице из Србије под лупом, потврдила је и јужноафричка новинарка Менди Винер.

„Убице су побегле, а нису ни покушале да узму новац или било шта из кола жртве. Коришћено је полуаутоматско оружје, хици су груписани на малом простору. Све је урађено брзо и професионално. Полиција убиство Бачелора, по начину извршења, повезује са низом убистава у које су, као жртве или починиоци, умешани Срби и сада се истражују његове везе са српским подземљем у Јоханесбургу“, рекла је Винер.

Бачелор је био једна од највећих звезда јужноафрчког фудбала. Својевремено је играо за два највећа јужноафричка клуба Орландо пајратс и Кајзер чифс. Менаџер та два јужноафричка гиганта једно време је био бивши тренер Партизана Владимир Вермезовић, али тек пошто је Бачелор престао да се активно бави фудбалом.

Ни крив ни дужан Вермезовић се већ нашао на страницама црне хронике након једног мафијашког обрачуна у Јоханесбургу. У октобру прошле године непознати нападачи су на његовог зета Радета Драгојевића званог Ћентица испалили више хитаца, али је он преживео напад.

„Драгојевић је нападнут на бензинској пумпи, наводно у сукобу две фракције српске мафије на овом континенту. Сумња се да је напад наручила екипа којој су припадали убијени Земунац Дарко Кулић и трговац дијамантима Ђорђе Михаљевић. Полиција сумња да је напад на Драгојевића управо покушај освете за њихову смрт“, каже извор листа.

 

Извор: Српски Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јул 2019.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031