Свет

УБИЈЕНО ЧЕТВОРО СВЕДОКА КОЈИ СУ ИСТРАЖИВАЛИ КЛИНТОНОВЕ ЗБОГ ОТИМАЊА И СИЛОВАЊА ДЕЦЕ!

Фото: Јутјуб

Линда Колинс-Смит (47), бивша сенаторка из америчке свезне државе Арканзас, последња је угледна личност из америчког политичког живота која је убијена зато што је истраживала ланац педофилије која води у сам врх власти САД, а пре свега до бившег америчког председника Била Клинтона и његове супруге, Хилари.

Низ мистериозних убистава почео је у јуну, а жртве су званичници укључени у истрагу монструозног педофилског ланца који води врх у Вашингтону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Колинс-Смитова је упуцана 4. јуна у својој кући у Покахонтасу само неколико сти пре него што је хтела да објави осетљиве податке о ланцу трговине децом због секса који води влада Арканзаса, државе у којој су Клинтонови и започели политичку каријеру и којом и данас убедљиво владају. Она је утврдила да тај ланац воде судије из Арканзаса по уходаној шеми: људи из Одељења за социјалну службу (Департмент оф Хуман Сервицес) одузимају сиромашним родитељима децу и продају их богатим педофилима, пише ЦД медиа. Наводно је хтела и да сведочи против Хилари Клинтон.

„Судија Харолд Ервин издао је наређење да се запечате сва документа и изјаве до којих је полиција дошла у истрази њене смрти“, изјавио је тужилац Хенри Бојс, преноси телевизија КАИТ 8. За њену смрт власти сада покушавају да окриве једну њену пријатељицу Беки Лин О’Донел и та жена би могла да постане нова жртва.

„Ово је само врх леденог брега. Много је случајева где су родитељима одузимана деца. Она су буквално истргнута из нормалног живота“, каже Лусијан Гилам, један од адвоката породице Смит.

Само два дана касније, 6. јуна, убијен је Џонатан Николс, такође бивши републикански сенатор, али из Оклахоме. И он је био убијен у свом дому, у Норману, Оклахома. Верује се да су ове две смрти повезане јер је и он истраживао педофилске ланце и наводно имао информације о умешаности највиших америчких политичких званичника.

Истог дана у Њујорку је нађено тело високог полицијског званичника, заменика начелника полиције Стивена Силкса. Његова смрт води се као самоубиство, али мотив за њега је врло сумњив јер је Силкс само два дана пре наводног самоубиства поднео захтев за пензију.

Колико сутра нађен је мртав и њујоршки полицајац који је радио на Силксовом случају: Џозеф Џозеф Калабрејзи. И он је наводно извршио самоубиство.

Испоставило се да је Силкс био један од двојице истражитеља који су 2016. водили педофилски случај у који је умешан Ентони Вајнер, супруг Хиларине десне руке Хуме Абедин, о којој је Курир већ писао. Подсећамо, она заговара радикални ислам и пропагира шарију, о чему је писао Њујорк пост. Е, њен супруг је слао слике свог пениса малолетној девојчици (15), али судбина тог лаптопа је чудна. Силкс га је, наводно, лично предао ФБИ – и ту је све блокирано.

„Лаптоп заплењен од бившег конгресмена садржи доказе да је Хилари Клинтон знала да је он дуго умешан у сексуалне односе са децом, али није интервенисала“, известила је тада медијска организација Тру пундит (Труе Пундит).

„Тиме што није ‘звиждала’, она је дозволила Вајнеру да преко интернета и мобилног телефона сексуално искоришћава девојчицу још четири месеца“, јавио је тај медиј позивајући се на извор у њујоршкој полицији. Уместо да спаси дете, Хилари, која је тада била усред партијских избора за председничког кандидата, саветовала је Хуми да откачи Вајнера! Многи слободни амерички медији тада су писали да Хилари није заташкала тај случај само због Вајнеровог лошег публицитета, него зато што је у том лаптопу било довољно доказа да и она и Бил Клинтон зараде доживотну робију!

Хилари Клинтон, која воли да се хвали да је заговорник права жена, оставила је дете на милост сексуалном предатору, само да то не утиче на њену кампању.

„Једно срање за другим“, опсовао је немоћно извор из њујоршке полиције.

Иначе, Клинтонови и њихова Фондација били су прозивани и због тога што су 2010. опљачкали земљотресом разорени Хаити.

Извор: Курир