Србија

УБИЛА СТАРИЦУ, ПА ПРЕМЕСТИЛА ТЕЛО И ЗАПАЛИЛА?! Брат био саучесник?! Деца српског политичара ухапшена због убиства

Ј. Ш. (25) и М. Д. (21) ухапшени су због бруталног убиства старице Мајде Гаровић (80) из Земуна, деца политичара и високопозиционираног члана српске деснице, тврди „Блиц“.

Како се сазнаје, Ј. Ш, осумњичена је да је средином јула убила старицу Мајду Гаровић, док је њен рођени брат М. Д. осумњичен да јој је помогао да прикрије злочин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Угљенисано тело несрећне жене пронађено је 20. јуна у Дунавској улици, код Крчедина.

У близини контејнера нису нађени никакви предмети који би, у том моменту помогли у идентификацији жене, и није било јасно да ли је жена убијена поред контејнера, па је њено тело бачено у канту или запаљено, или је злочинац аутомобилом довезао тело како би га се решио у Крчедину.

Убрзо је утврђено да је убијена 80-годишња Мајда Гаровић и да је живела у Земуну.

Она је последњи пут виђена 15. јуна, а њено спаљено тело пронађено је 20. јуна.

Неколико дана касније, ухапшени су Ј. Ш, због сумње да је починила кривично дело убиство и њен брат М. Д. (21) због постојања основа сумње да је помогао у извршењу овог кривичног дела.

– Сумња се да је Ј. Ш. између 15. и 19. јуна усмртила старицу, а потом тело аутом превезла у викенд насеље код Крчедина и запалила у контејнеру. Такође се сумња да је М. Д. помогао осумњиченој приликом уклањања трагова – наводи се у саопштењу МУП-а.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

– Полиција наставља рад на утврђивању осталих околности у вези овог кривичног дела – кратко су додали из МУП.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс