Србија

УБИО ЈЕ НАОЧИГЛЕД СВИХ ПОСЛЕ 42 ГОДИНЕ БРАКА: Ово је порука коју је Петар послао Десанки: ЈЕЗИВО!

Foto: Facebook Print Screen

Петар Мосић напао је и насмрт избо своју супругу Десанку, која је од њега млађа четири године и то након расправе коју су повели на клупи упркос забрани приласка коју је имао. Кобан је био убод у пределу срца, а како су причали очевици жена је све слабије дисала, а црне слутње обистиниле су се у панчевачкој болници.

Таманго и Десанка ни летимичним погледом на фотографије не личе на складан пар. Убица је већ био познат не само мештанима, већ и полицији. Део свог живота провео је у затвору због различитих кривичних дела, углавном је реч о пљачкама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бавио се трговином половних аутомобила, а поседује ауто-плац на ком се бави састављањем и растављањем возила. Оно што ће остати можда до краја неразјашњено јесте како су и зашто и поред забране приласка Петар и Десанка ушли у вербалну расправу. Убијена је пошто је покушала да се физички одвоји од њега, пошто ју је сустигао и напао.

Како се раније сазнало, брачни пар је већ дуже време у нарушеним односима и у току је њихова бракоразводна парница, а Петар је током маја чак и пријављивао нестанак супруге у покушају да дође до ње. Можда је и кобни сусрет на перонима аутобуске станице био нежељен за Десанку и тренутак који је напасник искористио да јој се приближи упркос забрани да са њом комуницира.

Поруке које је у марту ове године Петар упућивао Десанки сведоче да ју је прогањао. Таманго јој је честитао рођендан, али и молио да му се врати.

Следећим коментаром одао се да му жена, заправо, ништа није одговорила.

– Ништа ниси одговорила – написао је недељама касније, односно нешто више од месец дана пре убиства. Након тога ју је уходио и пратио, а потом и убио.

 

Извор: Ало.рс/ Srbija danas.com