Свет

УНОСИО ЈЕ РАДОСТ И ХУМОР ГДЕ ГОД БИ СЕ ПОЈАВИО! Преминуо популарни глумац, био је велика Бондова звезда!

Глумац Дејвид Хедисон преминуо је у четвртак, 18. јула, 92. години у Лос Анђелесу. Амерички глумац играо је ЦИА агента Фелиза Лејтера, са Роџером Муром у чувеном остварењу из 1973. године „Live And Let Die“, а са Тимотијем Далтоном 1989. је играо у још једном 007 остварењу „Licence To Kill“.

Дејвид је преминуо док су поред њега биле ћерке Александра и Серена, потврдио је представник за медије породице Хедисон.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На званичном Твитер налогу „Џејмс Бонд“ са тугом је саопштено да је преминуо Дејвид Хедисон, уз његову стару фотографију када је играо ЦИА агента Фелиза.

– Много нам је жао што чујемо да је Дејвид Хедисон преминуо. Наше мисли су уз његову породицу и пријатеље – написано је, уз напомену које улоге је играо у 007 остварењима.

– Чак и у нашој најдубљој туги, теши нас сећање на нашег предивног оца – саопштиле су његове ћерке.

– Све нас је нежно волео и изражавао је то сваког дана. Био је обожаван од стране толико људи, свих који су били дотакнути његовим топлим и великодушним срцем. Наш тата уносио је радост и хумор где год да би се појавио, а све је радио са сјајним стилом – поручиле су.

Иначе, Дејвид је каријеру почео под уметничким именом Ал Хедисон.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: srbijadanas.com