Србија

УЖАС У СРБИЈИ! ПОЛИЦАЈАЦ ОБЉУБИО ДЕВОЈЧИЦУ (13)! Она је школска другарица ЊЕГОВОГ СИНА!

Фото: Јутјуб

Полицијски службеник осумњичен је да је од марта до хапшења, користећи незрелост девојчице, с њом ступио у контакт, а потом починио недозвољене полне радње

Полицајац В. Ж. из Полицијске станице у Мионици ухапшен је и одређен му је притвор до 30 дана, јер је осумњичен да је обљубио девојчицу (13) из ове варошице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицијски службеник осумњичен је да је од марта до хапшења, користећи незрелост девојчице, с њом ступио у контакт, а потом починио недозвољене полне радње.

Девојчица из Мионице је школска другарица његовог сина и то је, незванично сазнајему „Новости“, био начин да јој се полицајац проближи, а потом успостави контакт. Наводно, у свој аутомобилу, често је девојчицу увече возио на скровита места у околини Мионице, а потом чинио недозвољене полне радње, како преносе београдски медији.

Све се открило када је мајка приметила да се њена ћерка чудно понаша. Између осталог, у мобилном телефону девојчице пронашла је необичне и експлицитне поруке, па је све пријавила мионичкој полицији.

На предлог Вишег јавног тужилаштва, сазнајемо незванично, судија за претходни поступак Вишег суда у Ваљеву одредио је притвор до 30 дана полицајцу В. Ж. из мионичке полицијске станице.

 

Извор: Еспресо.рс