loading...
Србија

ЗАПАДНИ ДИПЛОМАТА ПОСЕТИО ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Пренета ПОРУКА од изузетне важности за Србију – ОВО ЈЕ КРАЈ!

Председник Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Краљевине Холандије Хендрика ван ден Дола и захвалио му на доприносу развоју односа двеју земаља, изразивши очекивање да ће у будућности бити више контаката у оквиру политичког дијалога, као и иницијатива за економску сарадњу.

Амбасадор Ван ден Дол је захвалио на сарадњи и подршци коју је имао током дипломатског мандата у Србији, саопштено је из Службе за сарадњу са медијима председника Србије.

Он је рекао да холандске компаније, које су већ присутне на српском тржишту, успешно послују, док је видљив све већи интерес могућих нових инвеститора, па је изразио уверење да ће економске везе ојачати, посебно у области пољопривреде, водопривреде и обновљивих извора енергије, а уз помоћ Холандско-српске привредне асоцијације.

Амбасадор Ван ден Дол је пренео подршку Владе Холандије европском путу Србије и рекао да је током четворогодишњег мандата запазио многе помаке у нашој земљи, уз очекивање да ћемо завршити неопходне реформе.

Председник Вучић је истакао да је Србија посвећена друштвеним и економским реформама и посебно очувању регионалне стабилности.

 

Извор: Ало.рс

loading...