Србија

АЛБАНЦИ ОСТВАРУЈУ СВОЈ САН! СТВАРА СЕ ВЕЛИКА АЛБАНИЈА ПРЕД ОЧИМА ЗАПАДА И СВИ ЋУТЕ! Ово НИКАКО нису смели да ураде

Полако али сигурно и то пред нашим, али и пред очима света ствара се Велика Албанија и нико ништа да предузме!

Био је то албански сан још од Призренске лиге, који корак по корак постаје јава. Након проглашавања тзв Републике Косово, доласка на власт у Северној Македонији, укидања граница између лажне државе Косово и Албаније, кренуло се на Црну Гору и за сада обележавање територије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Није тајна да се званична власт у Подгорици одржава на власти уз подршку Албанаца и да могу да раде шта им се прохте у Црној гори, а за разлику од Срба.

Да се полако склапају коцкице у мозаику Велике Албаније најбоље говори захтев власти Албанског форума (коалиција водећих албанских националних странака у Црној Гори) Подгорици.

Они ће како су најавили преиспитати учешће у Влади ако не испуне њихове захтеве (слободно истицање заставе Албаније на зградама институција), док сама власт у Подгорици никада не би требало да заборави коме уистину дугује независност и чланство у НАТО-у, упозорио је Албански форум.

Саопштење је упутио министру културе Црне Горе Александру Богдановићу, након што је најавио да ће поднијети кривичну пријаву против организатора манифестације у Тузима, на којој је један од главних гостију био косовски политичар Аљбин Курти, који се отворено залаже за „велику Албанију“.

Албански форум је заправо опоменуо државни врх Црне Горе да му случајно не падне на памет да се поиграва са албанским елементом, који је дао кључни допринос пројекту самосталне Црне Горе, те да ће се „застава Албанаца“ неизоставно и даље „вијорити“ на културним манифестацијама у земљи.

„Требало би да знате да су организатори традиционалног скупа грађани Малесије и наша дијаспора, која је заједно са суграђанима албанске националне заједнице у Црној Гори, као аутохтон народ, дала пуну подршку обнови црногорске независности 2006. године и свим евроатлантским интеграционим процесима Црне Горе, и у тим процесима та застава није сметала“, оштро су саопштили из Албанског форума.

Јасно је дакле, да је Црна Гора следећа на удару и нова коцкица у мозаику који се зове Велика Албанија и који је вековни сан Албанаца.

 

Извор: Еспресо.рс