Србија

БЕБО МАМИНА! НЕУТЕШНА МАЈКА ДОЗИВА МРТВУ КАТАРИНУ: Туга и лелеци у кући Иванковића, отац не може да говори од бола

У дворишту и кући породице Иванковић у Петки код Лазаревца плач, лелек и неверица након вести да је Катарина (20) погинула у несрећи. Мајка Маја запомаже из куће и непрестано дозива своју мезимицу: „Бебо мамина“. Отац Владимир једва је проговорио неколико речи.

– Оде нам дете на правди бога. Има ли шта горе за родитеље? Ником ову муку да не пожелим. Страшно шта нас снађе, рекао је, пишу Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дом породице Иванковић препун је родбине, пријатеља, комшија, Катарининих другова и другарица. Сви су у шоку, нико не може да верује да је више нема.

О погинулој Катарини, као и о њеној породици, комшије имају само речи хвале.

– То су дивни људи и породица. Маја је васпитачица, а Владимир ради у „Колубари“. Катаринин брат Никола учи за свештеника. Ускоро је требало да се ожени, спремали су свадбу, којој се највише радовала управо Катарина. А ево шта задеси људе, каже једна од комшиница.

Од Катаринине другарице из основне школе сазнајемо да су она и још четворо младих претходне ноћи били у проводу, у једној кафани у Чибутковици. Нико ни слутио није да ће повратак кући бити кобан.

– Не желим никога да окривљујем. Истрага ће показати шта се заиста догодило, каже Катаринина другарица. и додаје:

– Ипак, према неким нашим новим сазнањима, БМВ је ишао скоро 200 километара на сат. У удесу је погинула наша Катарина која је седела позади у ауту, заједно са још двоје другара. Један од њих смештен је у ваљевску болницу и, колико чујем, ничега се не сећа. Истовремено, девојка возача БМВ, која је иначе Катаринина рођака, тешко је повредила кичму. Поврх свега је и трудна. Дај боже да са њом буде све у реду и да преживи.

 

Извор: Курир.рс/ Новости.рс