Фото: Фејсбук принтскрин
Србија

БОГДАН ДИВЉАЧКИ ТУКАО БРАТА ДО СМРТИ: Откривени уземирујући детаљи из Игњатове прошлости – ово је ПРАВИ РАЗЛОГ убиства?!

Иако је вест о злочину шокирала готово све Шапчане, који су тврдили да су у питању добри, мирни и повучени момци, сазнања да је Игњат био проблематичан ипак су већини била донекле позната.

Сумња се да је Богдан Гајић (20) до смрти тукао свог брата Игњата (24) јер више није могао да поднесе његово проблематично понашање и тортуру којој су сви укућани били изложени.

Мотив братоубиства, које је пре четири дана потресло Шабац, наводно је било проблематично понашање жртве Игњата Гајића (24), коме је, након вишегодишње тортуре и злостављања читаве породице, пресудио млађи брат Богдан (20).

Како се сазнаје, досадашњом истрагом злочина у породици познатог сликара Милића од Мачве утврђено је да су породични односи били озбиљно нарушени.

– Први резултати истраге указују да Игњат годинама није живео са породицом јер је још као средњошколац упао у лоше друштво. Наводно, имао је проблема и са наркотицима. Код родитеља и браће вратио се када је запао у озбиљне проблеме и дугове, због чега је готово истог тренутак почео да малтретира све укућане. Богдан наводно више није могао да трпи свакодневно злостављање, због чега је кобне ноћи дохватио боксер и до смрти га изударао, а потом избо ножем – испричао је добро обавештен извор.

Њега је, подсетимо, у уторак ујутру полицијскапатрола затекла како на улици гура колица са лешом свог брата, који је имао намеру да закопа у шуми.

Иако је вест о злочину шокирала готово све Шапчане, који су тврдили да су у питању добри, мирни и повучени момци, сазнања да је Игњат био проблематичан ипак су већини била донекле позната.

– Прича се свашта, од тога да је Игњат имао озбиљан проблем с дрогом, до тога да је био насилан. Чињеница је да они јавно нису правили никакве проблеме, а шта се догађало унутар њихове куће, знају само они. Шта год да се догађало, злочин не могу да оправдам – казала је једна мештанка Шапца.

Богдану Гајићу је након саслушања, Виши суд у Шапцу одредио притвор до 30 дана. Иначе, породица Гајић изузетно је угледна, Петар, отац младића, јесте сликар, а његов рођени ујак био је прослављени Милић од Мачве.

 

Извор: Курир/ Ало.рс