Србија

ЧЕКА НАС НАЈГОРИ ДАН У ПОСЛЕДЊИХ 20 ГОДИНА! Сутра ће од раног јутра пржити, а онда ће се УВЕЧЕ на нас спустити УЖАС У НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ!

У Србији ће и сутра бити врло топло са највишом температуром од 35 до рекордних 38 с, осим на северозападу, где ће бити нешто пријатније са највишом дневном температуром око 32 с.

Крајем дана и у току ноћи се у северним и западним крајевима очекује јаче наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином и падом температуре.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У среду локално се очекују обилни пљускови, 20 до 30 литара за кратак временски период, понегде и више, појава града и у зони пљуска повремено олујни ветар, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Сутра ће бити сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни, током дана у Бачкој и Срему у скретању на северни, северозападни.

Јутарња температура од 16 до 24 с, највиша дневна од 32 до 38 с. Крајем дана и у току ноћи се у северним и западним крајевима очекује јаче наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином и падом температуре.

У Београду сутра сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у другом делу дана у скретању на северни, северозападни. Јутарња температура око 24 с, највиша дневна око 36 с. У току ноћи постепено наоблачење.

Изгледи времена за седам дана – до 20. августа:

У среду ће наоблачење са северозапада до краја дана захватити целу земљу условљавајући кишу, пљускове, грмљавину и пад температуре.

Очекују се и временске непогоде – обилни пљускови (20 – 30 литара за кратак временски период, локално и више), олујни ветар у зони пљуска и појава града.

У четвртак свежије, променљиво облачно и у већини места суво, само се на југу и истоку земље очекује краткотрајна киша или пљусак са грмљавином, углавном у брдско-планинским пределима.

Од петка до краја периода претежно сунчано. У петак са температуром без битније промене, а од суботе мало топлије.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг