Спорт

ДОДАЛИ СО НА РАНУ! Роџер ће пући од муке! Овако су навијачи Ђоковића у Синсинатију пецнули Швајцарца!

Новак Ђоковић је синоћ одиграо први меч после финала Вимблдона у ком је славио после скоро пет сати. У том мечу Федерер је имао две меч лопте које није успео да искористи.

Одличном игром против Сем Кверија, Ђоковић је приредио његовим навијачима да уживају у добром тенису, поготово је био доминантнан на првом сервису који му је полазио за руком!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Колико се његови навијачи и фанови добро проводе на мечевима, показује слика из Синсинатија где су двојица фанова хтела да подсете на подвиг Новака.

Њих двојица су држала папире на којима је писало Федерер – 40, Ђоковић – 15 што алудира јасно на тренутак када је Швајцарац имао две прилике да стигне до деветог трофеја на Вимблдону.

View post on imgur.com

Сви знамо шта се десило и како је Новак преокренуо финале у своју корист! Нема сумње да се то Вимблдонско финале неће заборавити, а поготово ће остати урезано Федереру, који је прошле године у Синсинатију изгубио од управо Новака у финалу!

Србин ће покушати да да надогради свој успех од прошле године, када је освојио све Мастерсе (Златни Мастерс), има прилику да има са сваког Мастерс турнира по минимум два трофеја!

 

Извор: Ало.рс