Србија

„ДОЛАЗИ БРЗО, ЖЕНА ТИ ЛЕЖИ ОВДЕ“ Миљана пронађена без свести иза трафике! Два дана је тражио цео Шабац, колегиница затекла хорор!

Миљана Весић (35) из Рибара код Шапца, којој се у уторак око подне изгубио траг, пронађена је јутрос око пола седам иза продавнице у којој је радила, а одакле је у уторак мистериозно нестала.

Миљану је пронашла колегиница када је јутрос дошла на посао, која ме узбуђено и уплакано позвала: „Долази брзо, жена ти лежи овде“, прича Миљанин супруг Дејан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је супругу затекао у скоро бесвесном стању како лежи на бетону.

Деловала је ошамућено, вероватно је била дрогирана и пијана. Губила се, причала неповезане ствари, помињала је алкохол, па као да је ишла у апотеку да купи бенседине, не сећа се ни колико дана није била код куће, у једном тренутку је рекла да је недељу дана лежала негде на бетону. Онда је додала како је сама себи хтела да науди. Тешко је могло ишта да се повеже што је причала. Позвао сам полицију и хитну службу и она је сада на психијатрији у шабачкој болници, а како ми је речено обавиће се и прегледи да би се утврдило да ли је трпела неко физичко насиље или је можда била силована, додаје Дејан.

Несрећна жена је сада у таквом стању да не може сарађивати у истрази коју спроводи шабачка полиција. Осим што је у тешком психичком стању, на телу има модрице, али ће истрага утврдити да ли је била и физички малтретирана. Тек када се опорави она ће одгонетнути мистерију нестанка због којег се забринула цела фамилија.

– Може се сада нагађати шта се догодило, селом колају различите приче. Све ми, међутим, личи да је Миљану неко покупио испред продавнице и одвео на непознато место, да је тамо дрогирана и опијена и после свега под окриљем ноћи избачена на месту где би је сигурно пронашли, наводи један ближи рођак.

Супруг Дејан негира да су у Миљанином телефону пронађене претеће поруке.

Каже како је са непознатог броја пре неколико дана њему на мобилни телефон стигла порука „да припази шта му жена ради“.

Миљанин рођени брат Горан каже да је његова сестра са зетом Дејаном живела у складном браку и да породични односи нису узрок њеног нестанка.

Слажу се добро, обоје зарађују, имају једну ћеркицу и њихови односи сигурно нису довели до тога да напусти породицу, као што неки причају. Сада је најважније да је жива, каже Горан.

Миљана Весић је, подсетимо, нестала у уторак око поднева када је свратила у продавницу у центру Рибара, где је запослена да би купила сладолед својој осмогодишњој ћеркици и себи цигарете. Од тада до јутрос нико није знао ништа о њој.

 

Извор: Телеграф.рс