Србија

ЕВО ШТА ЈЕ ПАЛМА ПОРУЧИО СРБИМА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ !

Драган Марковић Палма (Фото: Јутјуб)

Председник Јединствене Србије Драган Марковић каже да би све друге партије на наредним ванредним парламентарним изборима на Косову и Метохији биле против интереса Срба.

„Срби са Косова и Метохије треба да слушају шта им каже званични Београд и све друге партије осим Српске листе које би се евентуално појавиле на наредним ванредним парламентарним изборима на Косову и Метохији, а које би наводно имале предзнак „српске“ биле би противне интересима српског народа и државе Србије“, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма одговарајући на питања грађана Србије у Канцеларији Јединствене Србије у Паралији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прочитајтге још: Палма: Неколико држава стално подева српску опозицију

Садашња опзиција у Србији, која најављује оснивање неке друге српске партије на Косову и Метохији, нека каже колико је пута, када је била власт обилазила наш народ на Косову и Метохији и шта су за њега учинили, осим што је у то време Приштина једнострано прогласила независност и што је данашња опозиција када је била власт поставила оно катастрофално питање пред Међународни судом правде у Хагу и што је преместила питање Косова и Метохије из Уједињених нација у Европску унију. „Званични Београд, председник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Ивица Дачић никада неће да напусте Србе са Косова и Метохије.

Видели сте колико је тешко и Вучићу и Дачићу да свакодневно лобирају и боре се за српске интересе када је у питању Косово и Метохија. Дошли смо до 15. државе у свету која је најавила повлачење признања једнострано проглашене такозване независности Косова. Приштина више нема већину ни у једној међународној организацији где се одлучује о Косову и Метохији, као што су УНЕСКО и ИНТЕРПОЛ. Заседање Генералне скупштине ИНТЕРПОЛ – а одржава се ове године у Чилеу, земљи која не признаје такозвано независно Косово, а ни косовске пасоше. Ја не знам како ће Приштина уопште да присуствује Скупштини ИНТЕРПОЛ –а у Чилеу, могу само са пасошем Србије.

На прошлој Генералној скупштини ИНТЕРПОЛ – а, од укупно 135 земаља, 68 је било за пријем такозваног независног Косова, 51 против и 16 уздржаних, а за пријем је потребна двотрећинска већина. Ове године ће у Чилеу Приштина доживети још већи пораз и то показује колико стварно држава признаје такозвано независно Косово. Србима на Косову и Метохији поручујем : „држите се Београда, Вучића, Дачића и Српске листе, све друго је против вас““, истакао је Драган Марковић Палма у Канцеларији Јединствене Србије у Паралији, где је разговарао са српским туристима из Србије, Републике Српске и Црне Горе о актуелним темама и одговарао на њихова питања.

Извор: Вечерње Новости