Спорт

ГНУСНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН СРПСКОГ АСА! Мекинро РАСПАЛИО по Ђоковићу! „Ма каква повреда, он је бољи глумац од Роберт де Нира!“

Први рекет света, Новак Ђоковић, савладао је у другом колу УС Опена аргентинског тенисера Хуана Игнасија Лондера са 6:4, 7:6(3), 6:1, али оно што је многе Нолетове обожаватеље забринуло јесте сцена у којој је Србин због великих болова у левом рамену размишљао и о предаји меча.

Два пута је Ноле тражио медицински тајм-аут после којег су уследиле масаже. На крају је успео да победи бол, а након меча није био расположен да говори о детаљима повреде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ово је нешто са чиме се већ неко време носим. Није лако када стално осећате бол, али морате да нађете начин да се са тим борите, да скратите поене и да искористите сваку шансу до које дођете ако до ње дођете. Није први пут да се суочавам са оваквим проблемима – рекао је Ђоковић.

Након меча, легендарни амерички тенисер Џон Мекинро прокоментарисао је Ђоковићеву повреду. Он сматра да се ради о обичној глуми, а нашалио се како се Ноле вероватно повредио на одмору у Хрватској након освојеног Вимблдона.

– Могуће да је пао с брода током одмора у Хрватској. Очито је да повреда уопште није утицала на њега. Ако јесте, онда је невероватан глумац. Бољи глумац и од Роберта Де Нира на свом врхунцу – рекао је Мекинро, наводно шалећи се.

На рачун Ђоковићеве повреде у преносу уживо шалио се и Џонов брат Патрик, а многи тениски заљубљеници нису добро прихватили њихове шале, па су их након меча критиковали на друштвеним мрежама.

Ово није први пут да неко из САД-а оптужује власника 16 грен слем титула да фолира повреде. Сви су још увек сећемо гнусних оптужби упућених од стране Ендија Родика и то баш на УС опену 2008. године, када је побројао чак 16 болести које је Новак све имао. Тада га је наш сечекао у четвртфиналу и избацио пред домаћом публиком.

Јасан је закључак, не провоцирајте светског краља тениса!

 

Извор: Ало.рс