Србија

ХОРОР КОД НЕГОТИНА: Пас луталица у зубима међу пролазнике донео нешто стравично! Иза тога крије се језива прича!

Фото: Јутјуб

Страва и ужас код Неготина! Лобања засад непознатог мушкарца с остацима ткива и косе пронађена је на брду код Неготина. Како сазнајемо, пас луталица је у чељустима носио људску главу, коју је испустио када је угледао случајног пролазника.

Бизаран призор шокирао је мештане Неготина 25. августа у жбуњу на Букову, недалеко од локалне бензинске пумпе. Сумња се да је реч о мушкарцу старом 38 година, који се доселио у Тимочку крајину из Хрватске, а чији је нестанак пријављен прошлог месеца. Међутим, његово тело још није пронађено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Пролазник је видео да луталица нешто носи у чељустима, а пас је свој плен испустио чим је угледао човека. Пролазник се шокирао када је видео да је то људска лобања. Пошто није пронађен остатак тела, претпоставља се да су га грабљивице или пси луталице раскомадали и појели – наводи извор близак истрази.

Како сазнајемо, лобања је пронађена без доње вилице, а на њој је још било ткива и косе.

Лобања је одмах однета на обдукцију да би се ДНК анализом утврдило коме припада и како је наступила смрт. Трага се за остацима делова тела, а могуће је да су развучени унаоколо – наводи наш саговорник.
У Неготину се два мушкарца воде као нестала, а трећи је недавно пронађен мртав. Реч је о Светиславу Лазићу (78), званом Тића из Чубре, који је нестао је 18. августа. Он је тада изашао из куће и убрзо му се изгубио сваки траг, а тело је нађено седам дана касније у шипражју.

– Он је мистериозно нестао, а био је слабо покретан. Био је у пиџами и папучама, а на глави је имао качкет маслинасте боје. Мештани су претраживали бунаре и поља, чак и уз помоћ дрона, али без успеха. Нажалост, његово тело нађено је у недељу, 25. августа, у шипражју – испричао је наш извор близак породици.

Као нестали воде се још два мушкарца. Један је нестао пре три недеље. Стар је 38 година, а пореклом је из Хрватске, док је други последњи пут виђен пре неколико дана на реци Тимок.

 

Извор: Ало.рс