Србија

ХОРОР НА РТЊУ! Спасиоци пронашли тело мушкарца, сумња се да је Александар из Новог Сада!

Према још непотврђеним информацијама, сумња се да је реч о несталом планинару из Новог Сада за којим је још у среду кренула потрага, а наводно је пао са литице.

Спасиоци Горске службе спасавања Србије су издали саопштење на својој Фејсбук страници да су пронашли беживотно тело за које се сумња да је тело несталог планинара Александра Мијановића (45) из Новог Сада на планини Ртањ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Позив према ГСС-у је примљен од стране пријатеља несталог планинара, који није био доступан после извесног времена, након најављеног одласка на планину Ртањ. Спасиоци ГСС-а су покренули акцију и након 26 сати претраживања терена, су пронашли беживотно тело за које се сумња да је у питању нестали планинар А.М. Дежурни полицијци који су претраживали терен заједно са спасиоцима, су били на лицу места, а детаљи и узроци смрти унесрећеног нису још познати. Горска служба спасавања Србије овом прликом изјављује саучешће породици трагично унесрећеног, стоји у сопштењу Горске службе спасавања Србије.

Подсетимо, породица и пријатељи планинара из Новог Сада Александра Мијановића пријавили су да је нестао у суботу увече на планини Ртањ.

Он је, како наводе, на ноћно планинарење отишао потпуно сам и отад га једноставно нема

Мобилни му је био недоступан. Према расположивим подацима није прешао границу ниједну границу, али се никоме од породице и пријатеља отад није јавио.

 

Извор: Курир.рс