Спорт

ИЗНЕНАДНИ СРЧАНИ УДАР! Преминуо фудбалер у 37. години! Ожалошћени народ доноси цвеће испред стадиона, сви му памте Мондијал 2010.

Фудбалер Хондураса Волтер Мартинез трагично је преминуо у 37. години. Играч који је најпознатији по наступима за репрезентацију на Мондијалу 2010. године је према првим вестима имао срчани удар након ноћи коју је провео код пријатеља.

Фудбалски савез Хондураса је издао саопштење у којем су саопштили вести.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Са тугом која је обавила срца хондураске фудбалске породице, жалимо за смрћу Волтера Хулијана Мартинеза. Шаљемо подршку твојој породици и пријатељима, почивај у миру“, стоји у поруци.

Мартинез је био велика звезда у својој земљи, нарочито након што је помогао репрезентацији да се пласира на најважније такмичење тек по други пут у својој историји. Укупно је одиграо 49 мечева и постигао 12 голова у националном дресу. Такође, обожаваоци у великом броју долазе да одају пошту покојном фудбалеру испред стадиона и у Пекингу, не само у Хондурасу, будући да је у кинеском главном граду забележио последње наступе.

Према првим извештајима, Мартинез је доживео срчани удар док је био у стану пријатеља и бившег саиграча Хосеа Чепа Фернандеза у Њујорку.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс