Регион

ЈЕДВА ДРЖАО ВОЛАН! Полицајци зауставили аутобус, када је шофер отворио прозор одмах им је био сумњив, а онда су остали без текста!

Приликом контроле, забезекнути полицијци нису могли да верују када је уређај за детектовање алкохола у крви очитао концентрацију од од 1,67 промила алкохола у крви.

Пре неколико дана путници аутобуса којим је управљао М.З. (59) уз Плава, њих 27, али и остали учесници у саобраћају који су тада путовали иначе опасном саобраћајницом између Подгорице и Колашина, имали су много среће, јер је Плављанин аутобусом управљао у пијаном стању!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Приликом контроле, забезекнути полицијци нису могли да верују када је уређај за детектовање алкохола у крви очитао концентрацију од од 1,67 промила алкохола у крви!

Возач је одмах “смењен“ и ухапшен, а у Суду за прекршаје му је судија Алија Бегановић изрекао казну од 30 дана затвора. Судија му је приликом изрицања казне, као отежавајућу околност узео то што је он и раније прекршајно кажњаван за исти прекршај.

Он је пре правоснажности пресуде спроведен у затвор, а уз ту казну уписана су му три казнена бода и заштитна мера забрана управљања моторним возилом “Д“ категорије у трајању од четири месеца.

 

Извор: Новости.рс