Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У ЈАБУКОВЦУ: Жене се бориле са убицом, газда Раја смакнут на крају када је нападач кренуо да бежи!

Осумњичени за четвороструко убиство у Јабуковцу Давор П. (35) дошао је на салаш Раје Казимировића са намером да опљачка овог имућног сеоског газду, а тамо је исправа затекао три жене – Рајину мајку Драгицу, сестру Љубинку и сестричину Драгану.

Према сазнањима, оне су се супротставиле пљачкашу, али су мучки убијене, а за њима и газда Раја који се, док је убица још био на имењу, појавио на трактору у дворишту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је, након 20 дана опсежне истраге, успела да реши најтеже убиство у Србији од почетка године и ухапси четвороструког убицу Давора П. (35) из Јабуковца због сумње да је убио Рају Казмировића и још три жене.

Према првим информацијама, мотив свирепог злочина на салашу у Јабуковцу је пљачка. Како се сазнаје, Давор П. је досао на имање Казмировића знајући да у кући има новца.

– Он је ушао на салаш и када је видео да су на њему само три жене затражио је, уз претњу пиштољем, да му предају новац. Оне су се успротивиле и покшавале на све начине да га спрече. Из пиштоља убио је све три жене. У тренутку када је хтео да напусти имање на трактору се појавио Раја Казмировиц и тада је и у њега испалио смртоносне хице – додаје извор близак истрази.

Како се сазнаје, осумњиченом за убиство одређен је притвор до 48 сати, након чега ће бити приведен код тужиоца.

 

Извор: Ало.рс/ Блиц.рс