Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ДЕВОЈЧИЦЕ (13): Побегла од куће јер ју је очух силовао!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Монструм: Јаблан В. (39) осумњичен да је сексуално злостављао пасторку (13), због чега се она сакрила. Сумња се да је ухапшени више пута обљубио дете

Ј. С. (13) из Кисача, која је нестала 26. августа у Новом Саду, пронађена је јуче у Будисави, где се сакрила од ванбрачног супруга своје мајке, који ју је силовао!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пошто је нестала малолетница пронађена, полиција је ухапсила њеног очуха Јаблана В. (39). Иако дете није имало видљиве повреде, испоставило се да је жртва свог очуха и да је због њега побегла.

Бака пријавила

– Ј. С. је усвојено дете, а Јаблан је супруг њене мајке, жене која ју је усвојила још када је имала годину дана и осам месеци. Очух је после хапшења признао да је имао сексуалне односе са пасторком и њему је одређено задржавање до 48 сати, а полиција је повела истрагу како би се утврдило шта се тачно догађало у њиховом дому. Постоје сумње да је он више пута силовао девојчицу – објашњава саговорник Курира и додаје да се девојчица пожалила баки, која је и пријавила Јаблана полицији.

М. Л. (48), мајка девојчице, рекла је јуче за Курир да је тог дана када је Ј. С. нестала са њом отишла у полицију јер је њена ћерка са још једном другарицом више пута звала број 192.

– Звале су полицију и ћутале, а полицајци су лоцирали одакле су позиви долазили и позвали су нас у станицу. Дале смо изјаву, а ћерка ми је потом рекла да она неће да се врати кући јер се плаши да ћу је грдити. Рекла сам јој да нећу, али она се дала у бег и једноставно ми је нестала. Истог дана пријавила сам нестанак – каже М. Л. и додаје да је њен супруг сутрадан добио позив од полиције.

Мајка у шоку

– Рекли су ми да је њега моја мајка пријавила и да је рекла да је он силовао дете. Питала сам ћерку да ли је то истина, а она је одговорила „да ју је само пипкао по интимним деловима“. Међутим, моја мајка је таква да све воли да преувеличава. Не знам шта бих рекла, али волела бих да попричам са Јабланом и да од њега чујем да ли је то истина – каже мајка напаствоване девојчице, и додаје да јој је речено да је Јаблан признао кривицу.

– Ако је то истина, нека остане тамо где је сада до краја живота, мени не треба. Битније ми је моје дете – каже М. Л.

Она тврди да никада није остављала ћерку саму са Јабланом.

– Увек сам и ја била ту, а када сам била на послу, ћерка је била у школи – каже.

Ј. С. је сада, како каже њена мајка, код баке.

– Желела је да буде код моје мајке. Најважније је да је жива, а све остало ће се испитати. Схватите ме, сва сам погубљена – завршава ова жена.

Ради у вртићу

НЕМОГУЋЕ ДА МАЈКА НИЈЕ ПРИМЕТИЛА

Мештани Кисача јуче су нерадо говорили о хапшењу свог комшије, а за његову супругу и мајку девојчице немају лепе речи.

– Она је малу усвојила са тадашњим супругом. Од њега се развела наводно због алкохола, а дете је остало код ње. Нико не може да ме убеди да мајка није приметила да се са девојчицом нешто дешава. Страшно је што та жена ради у вртићу са децом, а није је занимало како се њено дете осећа – каже једна Кисачанка и додаје да је Јаблан млађи од М. Л. девет година.

Извор: Курир