Регион

КОМШИЈЕ ИЗБЕЗУМЉЕНЕ. ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Чуо сам ПРЕСТРАВЉУЈУЋИ звук, па женске јауке, минут касније у 21.21 звонио је телефон

Шестоструко убиство које се догодило синоћ у Загребу, запрепастило је читаву Хрватску, али и Балкан. Један мушкарац је мучки убио скоро читаву породицу, па је на крају пресудио и себи. Масакр је преживела само беба.

– Био сам на балкону кад сам чуо пуцње. Сигурно су били из пиштоља, а онда су сечули јауци. Женски. Минут касније, у 21.21 позвао сам пријатеља и рекао да сам управо чуо пуцњаву. Нисам могао да видим никакве бљеске од испаљених хитаца, али сам то јасно чуо. Није била рафална паљба – испричао је за Индеx.хр очевидац пуцњаве у којој је убијена читава породица у Загребу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже овај Загрепчанин, пуцњи и јауци догодили су се док је дочекивао госте. А онда је цео кварт опколила полиција.

– На балкон сам изашао јер сам очекивао госте, али након што сам чуо пуцње рекао сам им да не долазе. Убрзо је дошла полиција која нам је забранила да прилазимо месту злочина – испричао је младић који је са балкона слушао како убица пуца по људима.

Како каже, након тога није чуо да се било какав аутомобил брзо удаљавао са места злочина.

Хрватски медији пишу да је три жене и дете убица усмртио испред куће, тело једног мушкарца је пронађено у соби, док је други лежао у ходнику.

Овај незапамћени злочин у Загребу у последње две деценије полиција интензивно истражује. Како се засад претпоставља, могући мотив злочина могла да буде љубомора, али о томе за сада нема званичне потврде јер је у току интензивна истрага.

Мушкарац који је убио породицу, јутрос је извршио самоубиство

 

Извор: Jutarnji.hr/ Ало.рс