Србија

КОСОВО ДА ПОСТАНЕ ДЕО РУСИЈЕ, А СРБИ РУСКИ ДРЖАВЉАНИ: Пао нови предлог! Покренут тотални рат: „Ти би нешто Русима да дајеш? Ти си будала!

Јеремићев функционер на шефов миг кренуо у напад.

„Потврђује то и пример доделе руског држављанства свим Русима на простору Донбаса у Украјини, на основу недавног указа председника Русије Владимира Путина, по коме је омогућено и да сви становници Луганска и Доњецка, по поједностављеној процедури, у року од три месеца од предаје захтева, добију пасоше Русије“, наводи се у писаној изјави Стаматовића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је навео да Гренланд, аутономна територија Данске, коју „амерички председник Доналд Трамп жели да купи“ има такав статус да самостално води унутрашњу политику, а да је Данској препустио послове заштите границе, спољне политике и вођења финансија.

„Када већ међународно право дозвољава уступање на привремено управљање дела једне суверене територије, не видим зашто Србија не би исто урадила са КиМ“, рекао је Стаматовић.

Функционер Народне странке Владимир Гајић, по налогу својих шефова Вука Јеремића и Драгана Ђиласа као реакцију на овакав Стаматовићев предлог, поручио је:

„Ти би нешто Русима да дајеш? Ти си бре обична будала!“

 

Извор: Ало.рс