Регион

МАЈИН СИН КОГА ЈЕ МОНСТРУМ УБИО 15 МИНУТА РАНИЈЕ ПОСЛАО ЈЕ ОВУ ПОРУКУ: Нови детаљи масакра у Загребу

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Игор Нађ (36) који је убио шесторо људи међу којима и једног дечака, био је верен са једном од својих жртава.

Он је убио Мају Тојагић са којом је био верен, као и њену сестру Јосипу и родитеље Драгомира и Фиљку. Међу убијенима је и дечак стар 10 година, за кога хрватски медији пишу да је Мајин син.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откривен је и идентитет шесте жртве, у питању је Давор Паушак с којим је Јосипа била у вези. Према објавама на друштвеним мрежама Маја и Игор су били верени, али њихове последње заједничке фотографије објављене су у јануару прошле године.

Мајин Фејсбук профил пун је њихових заједничких фотографија. Прве заједничке фотографије сежу из лета 2017. године. На неким фотографијама Нађ је у друштву Мајиног сина из раније везе, а према писању хрватских медија, највероватније је управо то дечак кога је Игор убио.

Сајт „Индеx“ је навео и да је 10-годишњи дечак свега 15 минута пре масакра школском другу слао поруке на „WhatsApp“.

„Кад се враћаш с мора, ја се досађујем“, написао је несрећни дечак синоћ у 21.16.

Из полиције су открили да је заједничко дете починитеља и жртве двомесечна беба која је нађена у кући. Додали су да раније није било претњи починитеља жртви.

– 2016. је евидентиран за прекршај због кршења реда и мира на Трешњевци. На месту извршења самоубиства пронађено је ватрено оружје којим је самоубство извршено – рекли су из полиције.

Убица је рођен у Вуковару 1983. године.

– Беба је у одговарајућој установи. Не можемо рећи у којој. Није било породичног насиља раније од стране починитеља – додали су из полиције.

 

Извор:  Еспресо.рс/Vijesti/Index