Србија

МИЛИЧИНА ИСПОВЕСТ О КРАЂИ БЕБЕ ШОКИРАЛА ЈЕ СРБИЈУ! У јавност испливали још језивији подаци! Преокрет какав нисте могли ни да замислите

Породиља Милица Пендић (25) из Врнчана код Горњег Милановца, о чијој су сумњи да јој је беба типована за крађу писале „Вечерње новости“, сада тврди да је пресретнута и нападнута у четвртак ујутру, у кругу Клиничког центра Србије, и да јој је нападач наводно претио смрћу. На лице места одмах су стигли Хитна помоћ и полиција, која је обавила увиђај.

Први резултати истраге, међутим, показују да би њена пријава могла бити лажна. Незванично, сазнаје се да камере са оближње зграде нису забележиле догађај који је Милица описала полицајцима. Такође, ова жена одраније је позната полицији управо по лажном пријављивању догађаја. Прошле године против ње је поднета и кривична пријава за лажно пријављивање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нове околности бацају сенку на случај због кога је доспела у медије – када је тврдила да су социјални и здравствени радници у спрези покушали да јој украду дете.

Према њеним тврдњама, беба јој је типована за крађу још док је била у другом стању. Тврдила је да су поједини социјални радници у Горњем Милановцу према њој незаконито поступали захтевајући да им доставља извештаје после сваког гинеколошког прегледа. Оптуживала је и лекаре Клиничког центра у Крагујевцу да су јој пет дана забрањивали да види дете. Малишан је због здравствених проблема пребачен у Дечју клинику у Тиршовој, где и Милица борави са њим. Помоћ је затражила од Радише Павловића, председника Комисије за истраживање случајева несталих беба.

Најавила је чак и кривичне пријаве против наводних актера покушаја крађе. Међутим, кривичну пријаву могла би да добије управо она, ако полиција утврди да су чињенице којима је узбунила јавост о наводном покушају крађе бебе и напада – лажне!

Милица је, иначе, полицајцима твдила да јој је неко претио због иступања у медијима, а њену причу потврдио је и Павловић. Примљена је чак и у Ургентни центар, где су јој констатоване лакше повреде.

 

Извор: Новости/ Ало.рс