Србија

МИСТЕРИЈА МАСАКРА У ЈАБУКОВЦУ СВЕ ВЕЋА! Убице хтеле да побију све на које наиђу, а полиција не може да их нађе због овога

Због оружја које је коришћено претпоставља се да је ликвидација темељно испланирана.

Мистерија око масакра у Јабуковцу, када су убијени Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Љубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53), само је продубљена после обдукције. Оно што је извесно јесте да су нападачи дошли на мотору, да је прво убијен Раја, и то са веће удаљености, а потом три жене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У телима жртава пронађена су зрна из два различита оружја, једно калибра 7,65 милиметара и друго малокалибарско оружје. Користили су ово оружје јер је прасак тиши, а могуће је да су имали и пригушивач. То наводи да је било најмање два пуцача. Прве комшије су далеко и тешко да су могле да чују било шта. Несрећни људи, чак да су и могли да дозивају помоћ, нико их не би чуо – каже за Српски телеграф извор из истраге.

Због оружја које је коришћено претпоставља се да је ликвидација темељно испланирана

– Нападачи су дошли да ликвидирају Рају Казимировића и његову породицу и били су решени да побију све на које наиђу – каже саговорник из истраге.

Оно што говори у прилог да је у питању темељно испланирана акција јесте и чињеница да после масакра нису пронађене чауре, тако да и то отежава посао полицији.

– Вероватно су користили специјалне кесе у које чауре падају одмах након пуцња. Да је реч о професионалцима, указује и то што су четири ране у Рајином телу у размаку од само једног центиметра, што јасно указује на изузетну прецизност – додаје саговорник.

 

Извор: Ало/ Српски телеграф