Свет

МЛАДА МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ СТАЛНО ОСЕЋАЛА УМОР И ГЛАВОБОЉЕ! Након 10 година сазнала НАЈГОРУ МОГУЋУ ИСТИНУ и пала у кому!

Кад се мајка четворо деце дуже време осећала екстремно уморно, мислила је да је то због обавезе око деце. То је трајало десет година пре него што је сазнала истину.

Њен тумор на мозгу се несметано развијао десет година, зато што га је искључила као могућност мислећи да је умор због чувања деце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Емили Кориган, 32, дијагностикован је тумор мозга који је био величине поморанџе, будући да је растао десет година.

Емили је веровала да је вртоглавица, умор и главобоља последица бриге око четворо деце, али је коначно добила дијагнозу кад ју је супруг Стјуарт одвео у болницу након епилептичног напада.

Након тога је имала две операције мозга, од којих је последња била у октобру 2018. године, и тад јој је спасен живот.

Емили сад дели своју причу са другима како умор никад не би одбацили као нешто уобичајено.

– Била сам непрестано изморена и имала сам језиве главобоље и болове. Игнорисала сам то зато што сам знала да сам свакако уморна и мислила сам да је то нормално за једну мајку. Тумор је био присутан од моје осамнаесте године. Кад о томе размишљам, мислим да су знаци да нешто није у реду били сасвим јасни – присећа се Емили.

Болови су јој се јављали стално у истом пределу главе. Будући да је од јутра до мрака била са децом, каже да није имала времена да се бави собом.

Тумор је установљен у јулу 2015. кад је Емили доживела епилептични напад код куће. У болници је била у коми, а доктори су њеној породици рекли шта је у питању. Тумор димензија 4.2 цм x 4.5 цм првобитно је био уклоњен, а онда се вратио у октобру 2018. кад је имала још једну операцију.

– Свима нам је било тешко. Деца су дивна, али ми је понекад било тешко да им објасним шта ми се дешава.

Емили је ишла на зрачење 30 пута, а сад иде на хемотерапију. Породица и пријатељи непрестано скупљају новац за њен опоравак.

 

Извор: Ало.рс