loading...
Србија

“МЛАДИ СУ ЈАУКАЛИ И БАУЉАЛИ ПО ПУТУ”! Очевици описали детаље УЖАСА који су затекли на Ибарској! Толико је било стравично да се…

Чула се страховита експлозија, као да је нека бомба експлодирала, али одмах смо знали да се нешто страшно десило на Ибарској магистрали…

Овако причају житељи Жупањца, који су међу првима стигли на лице места стравичног удеса који се догодио ноћас сат после поноћи и у ком су живот изгубиле четири младе особе, док су четири тешко повређене.

– Када смо стигли до пута призор је био стравичан. У аутомобилу, који је слетео с магистрале, млади људи нису давали знаке живота, а повређени су из свег гласа запомагали, дозивали помоћ…

Возач “дачије”, таксиста, укључивао се са споредног пута из Боговађе на Ибарску магистралу, у правцу Београда, односно Лазаревца. У том тренутку, BМW, који се кретао из правца Чачка, односно Љига, свом силином је ударио “дачију” од позади, гурао је више од 70 метара, а онда је слетела са пута низ банкину, у ливаду.

Једна од жртава је двадесетогодишња Катарина Иванковић.

– Одмах су стигли полиција, хитна помоћ и ватрогасци – кажу очевици и додају:

“Ватрогасци су за само неколико минута исекли лим како би лекари хитне помоћи могли да приђу унесрећенима у “дачији”, која је била толико смрскана, да на први поглед није могло да се препозна који је аутомобил у питању. За неке, на жалост, није било помоћи, већ су били мртви…”

Екипа лајковачке хитне помоћи, сазнајемо, једног повређеног пребацила је у Општу болницу у Ваљево, али је због озбиљног здравственог стања одмах упућен у Београд.

Ватрогасци из Лазаревца морали су, причају житељи Жупањца, да секу лим и BМW-а како би извукли повређене.

– Цео живот смо поред Ибарске магистрале, свакакве несреће су се дешавале, али нешто овако стравично никада до сада нисмо видели. Тела су била унакажена, на ливади у коју су возила слетела, свуда су били крв, делови лимарије, пластике, поломљене ствари из аутомобила… – причају мештани села Жупањац.

Возач BМW-а, двадесетседмогодишњи Н. М. ухапшен је и приведен због сумње да је изазвао стравичну саобраћајану несрећу.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс

loading...