Издвајамо Србија

Мрачна тајна осумњиченог за убиство у Јабуковцу: Откривен ЈЕЗИВ ДЕТАЉ од пре 13 година

Село у шоку

На вест да је ухапшен Давор П. из Јабуковца због четвороструког убиства, мештани тог и околних села, једноставно су се нашли у чуду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам прекјуче код њега отерао кола и одмах је заварио квар! Одлично је радио, био са свима љубазан! Долазили су и мештани околних села, долазили су чак и Неготинци. Имао је занат у рукама – каже Влада П. Из Јабуковца.

По причи мештана, Давор је водио повучен живот, дружио се само са неколико другова.

-Са њима је увече излазио у центар на пиће. Никада није пио алкохол нити је пушио. Живи са бабом, дедом и оцем у кући која је неколико метара удаљена од полицијске станице у Јабуковцу. Никад нисмо чули да је имао девојку – каже Јаворка Б. Из околине Јабуковца.

Отео човека због аутомобила

Мештани кажу и да је био повучен младић, да се „смирио“. Један младић из Јабуковца је испричао да је Давор негде 2005-2006. године направио „чудо“ у селу.

– Један младић, гастарбајтер, дошао је бесним колима на одмор у родни Јабуковац. Давор га је сачекао да овај упали кола и брзо улетео на место сувозача. Уперио је пиштољ у власника аутомобила и присилио га да вози до најближе шуме. Ту га је избацио из аутомобила и чак пуцао поред његових ногу. Затим је аутомобилом отишао у Неготин код неке девојке да је „импресионира какав ауто вози“. Био је тада хапшен, али не знам да ли је био у затвору – испричао је мештанин који не жели да му се помиње име.

Извор: Курир/srbijadanas.com