Србија

НЕСТАО ДАВИД ЂУКИЋ (10)! Кренуо са мајком у цркву кад се догодило нешто чудно! Отац је назвао и изговорио језиву реченицу!

Фото: Јутјуб

Мајка деветогодишњег дечака који се већ два дана води као нестао, упутила је апел свима онима који су видели њеног сина да се јаве и да на тај начин убрзају потрагу коју спроводи загребачка полиција за дететом. Иако је малишан нестао у Загребу, потрага се спроводи на територији Хрватске, па и региона.

У Загребу је у недељу нестао деветогодишњи дечак Давид Ђукић. Према изјави коју су дали порталу Дневник.хр, у току је опсежна потрага за њиме. Давидова мајка Анита Ђукић, изјавила је за исти портал како је Давид од куће отишао бос, као и да она сумња да је дечак код оца, који се наводно налази у иностранству, а који није био доступан ни органима реда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наводи мајка, а исто стоји и на страницама Нестали.хр, дечак је нестао на подручју Кустошије (Загреб), висок је око 130 цм, има 30-ак килограма, тамнопут је, има тамне очи. Приликом одласка на себи је имао тамноплаву поткошуљу и фармерке заврнуте до колена. Мајка је написала како сумња да се налази на подручју Кустошије, а да није искључено да је и негде даље. Дечакова мајка сумња да је дете код оца од којег се растала пре два месеца. У том раздобљу, тврди, отац није ни питао за децу, а до оца није успео да дође ни Центар за социјалну заштиту. Како наводи мајка, Давид се у суботу посвађао са сестром, али, како каже, била је то безазлена свађа, након које је он отишао од куће.

Мајка је признала да је и раније знао да побегне од куће, али како каже, само накратко. Међутим, овог пута се није вратио.

Наиме, она тврди да деца нису ни знала где им отац живи. Али, кад су у суботу ишли у цркву по храну, срели су га па је тата сину рекао своју адресу. Стога је мајка посумњала да је Давид, кад се наљутио, отишао тати.

Полиција је добила дојаву да дете, које одговара опису, шета по Кустошији и то око поноћи. Накнадно је отац јавио да је Давид код њега, а мајка је тражила да га врати. Бивши супруг јој је рекао да га је послао на аутобус, али дете кући није дошло. Мајка је одмах случај пријавила полицији. У понедељак увече отац је, тврди мајка Анита, рекао да је дете поново негде пронашао и да га је опет послао кући. Али Давида и даље нема, па мајка моли све који су га видели или нешто знају да јој се јаве.

Отац искључио оба мобилна телефона?

Такође, бивши супруг је мајци дечака рекао да је он отишао на рад у иностранство. Али, како пише Дневник.хр, Анита сумња у ту његову причу јер, тврди, он нема документа. Полиција наводно безуспешно покушава да ступи у контакт са оцем који је искључио оба мобилна телефона.

 

Извор: Ало.рс