Србија

НОВИ ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У ЈАБУКОВЦУ! Убице терале Рају да учини нешто НАЈГОРЕ док су му ликвидирали мајку, сестру и сестричину!

Четвороструко убиство у Јабуковцу и даље је обавијено велом тајне. Још није познато ко је брутално ликвидирао Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и њену ћерку Драгану (53).

Њихова беживотна тела пронађена су у петак по подне на имању Казимировића, а према информацијама из истраге, тела су у дворишту била два дана, а како је кућа смештена у завученом засеоку, тек их је у петак пронашао комшија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први резултати истраге говоре да је злочин почињен из користољубља, с обзиром да су, према незваничним сазнањима, у кући откривени трагови преметачине. На основу последњих вештачења извлачи се закључак да је Раја Казимировић последњи убијен и не искључује се могућност да је био принуђен да гледа егзекуцију најмилијих.

– Сумња се да су убице улетеле на салаш одмах пошто је Раја стигао са њиве. Један је дошао до њега и држао га на нишану, док се други спустио до шупе, где су му биле мајка и сестричина. Верујемо да је у том тренутку Рајина сестра била у кући и да није слутила каква се драма одвија напољу – прича извор близак истрази.

Према овој верзији, убице су тражиле од Раје да им каже где су паре, а да би га уверили да су озбиљни, прво су хицима у главу убили његову мајку и сестричину. Он је све то гледао.

– Тада је, чувши вику, како се претпоставља, из куће излетела Рајина сестра, која када је видела шта се дешава почела да запомаже. Онда се нападач, који је држао Рају на нишану, окренуо и пуцао. Погодио је у уста и на месту усмртио. Тог тренутка Раја је кренуо да устаје са седишта на трактору, али му је убица испалио четири хица у доњи део груди и стомак. Петим га је оверио у чело – каже извор и додаје да су Рајина мајка и сестричина усмрћене са по два хица у главу различитим калибром.

Подсетимо, обдукција је показала да је убица приликом ликвидације користио пригушивач на пиштољу.

Од када су пронађена тела, мештани Јабуковца живе у непрестаном страку. О убијеном Раји мештани говоре као о тешком човеку преке нарави, али нико не може ни да претпостави зашто је убијен на тако бруталан начин.

Занимљиво је да трагови пронађени на лицу места указују на то да је реч о професионалцу, будући да ниједном није промашио. Такође, на лицу места нису пронађене чауре, као ни оружје.

– У току је истрага и тренутно се ради на прикупљању свих доказа. Уз помоћ базних станица испитаће се ко је све био на овом подручју, раде се и ДНК анализе, до сада је на полиграфу било 15 особа и сву су га прошли – рекао је извор.

 

Извор: Ало.рс/ Новости