loading...
Србија

ОТИШЛА ЈЕ КА ДЕЧКУ ЧИЈЕ ИМЕ НЕ УМЕМ ДА ИЗГОВОРИМ! Очајна мајка Милице Тишме (16) каже да зна ко је наговорио њену ћерку на овај ужас!

Милица Тишма (16) нестала је 30. јула у Новом Саду, а о њој се и даље ништа не зна. Како њена мајка Маја открива за Телеграф, полиција уопште не може да је лоцира, а информације које добијају са свих страна су контрадикторне и често лажне.

Уопште не можемо да је лоцирамо. Били смо у полицији, но и даље се о њој ништа не зна. Наводно није у Новом Саду, но од извора са стране сазнали смо да је наводно виђена тамо. Јављају нам се свакакви људи. Ваљда смо такав народ да неко у оваквој ситуацији нађе да се користи туђом несрећом – каже она.

Како наводи, о дечку са којим је њена ћерка отишла да се види пре нестанка не зна ништа.

– Не могу да се сетим ни како се изговара његово име – каже она.

Раније је навела да се сумња да ју је управо он навео да побегне са њим. Милица је последњи пут виђена на Сајлову, у уторак око 15 сати. Од тог тренутка јој се губи сваки траг. На себи је имала тексас шортс, сиву мајицу, сребрне сандале и црну торбицу. Висока је око 168 центиметара, има црну косу и ошишана је кратко са леве стране.

Девојчица је благо ометена у развоју, наводи се на сајту несталисрбија.рс.

 

Извор: Ало.рс/ Телеграф

 

loading...