Србија

ОТКРИВЕН МОТИВ МАСАКРА КОД ЈАБУКОВЦА?! Мештани сазнали ПОРОДИЧНУ ТАЈНУ, познати криминалац уходио Драгицу и Рају?! Хеликоптер надлеће село!

Фото: Јутјуб

Проналажење четири беживотна тела на салашу у засеоку Вратна код Јабуковца, узнемирило је Србију али званична истрага још нема одговор да ли је реч о злочину или несрећи.

Из ВЈТ у Неготину је потврђено да поред тела нису нађене чауре што наводи на претпоставку да је дошло до превртања трактора на коме је нађен мртав Раја Кузмановић, а крај машине његова сестра Драгица Кузмановић и њихова мајка као и комшиница која им је помагала у пољским радовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, не искључује се ни могућност злочина. Према другој варијанти, док се чека да увиђај започену криминалистички стручњаци из Београда, како би форензичари на основу положаја тела проценили ситуацију, ангажован је полциијски хиликоптер који лети у широком кругу изнад насеља.

Процурила је информација да мештани сумњају да је злочин починио познати криминалац из Брзе Паланке који је виђан преходних дана у селу. Наравно, мотив злочина било би користољубље јер су Кузмановићи познати као богата породица са дебелом уштеђевином, а недвано им је нуђена велика свота новца за плац у селу.

Ипак, док не буде обаљен увидјај све је у сфери претпоставки и када тела буду померена и види се да ли има рана или повреда нечим нанетим, знаће се да ли је реч о злочину или несрећи.

 

Извор: Ало.рс