Србија

ОТКРИВЕНА ТАЈНА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоранов телефон НЕСТАО, а онда је испливала језива истина! Главни инспектор суспендован!

Инспектор који је руководио истрагом убиства певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, која је 2. априла 2016. пронађена мртва у каналу Црвенки код Борче, наводно је склоњен са тог случаја јер је постојала сумња да је током увиђаја у породичној кући неко ко је радио на разоткривању убице склонио један од два телефона која је поседовао супруг жртве Зоран Марјановић.

Како извор открива, пошто је откривено да један мобилни телефон који је у тим тренуцима био међу кључним траговима недостаје, сумња је пала на полицајце који су радили на случају. Један од њих, који је наводно и раније имао проблем са законом, најпре је привремено суспендован, а онда пребачен на друго радно место.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Током увиђаја и претраге куће породице Марјановић нестао је један мобилни телефон. Пошто је за истрагу у том моменту сваки траг био важан, врло брзо је откривено да он недостаје. Када су се коцкице склопиле, било је јасно да иза нестанка апарата стоји неко из тима ко је радио на случају – речено је.

Он није могао да каже да ли је телефон узет да би се некоме у случају убиства певачице помогло или да би он био продат.

Од првог дана сви сумњају да се иза тога крије нешто далеко веће, али је то тешко доказати – додаје извор.

Подсетимо, за убиство Јелене Марјановић оптужен је њен супруг Зоран. Тужилаштво је у оптужници навело да је кобног дана он са супругом и ћерком отишао на насип јер је Јелена желела да трчи. Када је отрчала, како се наводи, он је са ћеркицом кренуо за њом, сустигао је и намамио да сиђе са насипа, где ју је наводно убио у каналу.

Важан доказ су, међутим, вештачења мобилних телефона који су пронађени, а на основу којих тужилаштво тврди где се Зоран налазио у време злочина, као и да су остали најужи чланови породице у време злочина искључили телефоне – објашњава саговорник.

Сви докази излазе на видело

Зоран Марјановић, који је засад једини осумњичени за убиство супруге Јелене, требало би за мање од месец дана, тачније 11. септембра, да се појави пред Вишим судом у Београду. Тада би на припремном рочишту, пред почетак суђења, и тужилаштво и одбрана требало да разоткрије све адуте, тј. суду кажу којим ће доказима покушати да докажу оно што тврде – тужилаштво да је Зоран убица, а одбрана да он то није.

– Зоран ће се тога дана само кратко изјаснити да ли је крив или не – објашњава саговорник.

 

Извор: Курир.рс/ Ало.рс