Србија

ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У ЈАБУКОВЦУ – ОД ЈЕДНОГ ЋЕ ВАМ СЕ ПОВРАЋАТИ! У кући је затекао три жене, једна је узела секиру и кренула…

Када је Давор П. у покушају пљачке ушао у кућу породиће Казимировић, унутра није затекао једну, већ три жене које су спавале. Сестричина Раје Казимировића, Драгана Јозељић се прва пробудила и видела провалника, а тада је почела борба.

Пошто је Раја био ван куће, а друге две жене су и даље спавале, Драгана је нападачу покушала да пружи отпор секиром, али није успела да се одбрани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након тога , Рајина мајка Драгица и сестричина Драгана убијене су испред трема. Убица је обема испалио по два метка у лице, а Рајина сестра Љубинка убијена је хицем у уста док је стајала испред степеништа куће

Након свирепог убиства, егзекутор је лица настрадалих жена покрио крпама. Убица је претурио спаваћу собу, највероватније у потрази за новцем, а са лица места је покупио чауре метака како би уклонио што више трагова.

Међутим, није успео да напусти имање пре него што се Раја вратио и видео шта се десило. Домаћин Раја Казимировић упуцан је пре него што је успео да сиђе са трактора.

Четири метка су му испаљена у стомак и груди, а усмрћен је петим хицем у главу. Вештачењем је утврђено да су Раја и његова сестра Љубинка убијене су хицима из истог оружја док су мајка Драгица и сестричина драгана усмрћене муницијом из другог пиштоља.

Давор П. (35) ухапшен је под сумњом да је извршио четвороструко убиство у Јабуковцу. Он се није опирао хапшењу, признао је злочин и полицајце одвео до места где је закопао оружје.

 

Извор: Блиц/ Ало.рс