Регион

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ У ЗАГРЕБУ!

Како преноси „Јутарњи лист“, познат је и идентитет човека који је починио покољ у Загребу. У питању је такиста Игор Нађ.

Убио је три жене, два мушкарца и једно 10-годишње дете у четвртак увече у Улици Радослава Цимермана у једном он најстрашнијих злочина у историји Хрватске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такси возило „шкода октавија“ које је возио пронађено је покрај наизглед напуштене зграде с графитима на подручју Брезовице.

Како јавља РТЛ, убијене су сестре Маја и Јосипа Т, а 10-годишњак је најверојатније био Мајин син. Маја би за осам дана славила 35. рођендан. Беба која је пронађена неповређена на месту злочина дете је убице који је починио самоубиство, сазнаје „Јутарњи лист“.

„Били су мирна породица“

Како преноси Дневник.хр, медијима се јутрос кратко обратила Марија Шарања, заменица месног одбора Кајзерица и поручила како је реч о цењеној и мирној обитељи.

– То је једна мирна и добра породица, никада није било проблема с њима. У неколико наврата тражили су у месном одбору могу ли им се икако побољшати услови живота. Ово је трагедија, атмосфера у кварту је страшна -казала је Шарања.

Игор Нађ се након масакра дао у бег, а полиција је након вишесатне потраге у петак нешто после 4 сата ујутро потврдила да је лоциран на подручју Брезовице где је приликом хапшења

Засад нема детаља о околностима у којима је окончана потера, у коју су биле укључене бројне полицијске снаге, а због које су неки од кључних пунктова у хрватској метрополи били под строгим контролама службеника наоружаних дугим цевима.

На адреси на којој се догодило убитво регистрована је фирма Јури Жури Ј.Д.О.О, а чији је власник Игор Нађ. Фирма је регистрована 2019. године.

Извор: Ало