Русија

ОВО ЈЕ ТАЈНА ВЕЧИТЕ МЛАДОСТИ ВЛАДИМИРА ПУТИНА!

Дуг сан, правилна исхрана, одрицање од алкохола, спорт, као и стил одевања, помажу руском председнику Владимиру Путину да увек буде у форми, пише шпански лист „Ел мундо“, а преноси „РТ“.

Аутор чланка оцењује да Путин са 66. година не само „да не личи на деду“, него изгледа боље него пре 10 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Најактивнији председник кога је Кремљ икад имао“ је страствени љубитељ хокеја, носилац црног појаса, осми дан, у џудоу, заљубљеник у пливање и планинарење .

Амерички медији су га звали „алфа мужјак“ а Викиликс је објавио да су га америчке дипломате у препискама називале „Бетмен“

Са друге стране, руски медији осветљавају сваки поступак председника, који је типичан за „алфа мужјака“ — риболов у Туви, купање у леденој води, роњење у батискафу, јахање коња без кошуље и остало.

Лист пише да је руски председник од детињства волео борилачке вештине, а то га је заштитило од лошег друштва, пушења и конзумирања алкохола.

Бивша супруга Људмила га је описивала као радохолика али руски председник, ипак, не воли рано устајање.

Када устане, одмах пошаље неколико неодложних порука, након чега иде у теретану и на базене — у једном је температура +43 степена Целзијуса, а у другом +13.

За доручак воли сир и кајгану, јаја препелице и сокове. Поред тога, воли пиринач и пшеницу. Међутим, важну улогу у Путиновом имиџу игра и његов стил одевања. Председник даје предност италијанским брендовима одела.

Шпански лист закључује да је у овом моменту тајна вечне младости руског председника у томе што он дуго спава, не конзумира алкохол, правилно се храни и с времена на време „плива“ у леденој води.

Извор: Курир