Србија

„ПА КАКО ОН ДА НЕ СТАНЕ“ Возач који је покосио ДЕЦУ у Богатићу и побегао има УЖАСНУ ТАЈНУ, и његов син је тако настрадао!

Мештани овог мирног села кажу да су веома потресени због свега што се догодило кобне ноћи и да је право чудо како су деца преживела несрећу.

Петра Недељковић, бака повређених девојака А. Б. (15) и С. Б. (18), је за “Блиц” рекла да су њене унуке шетале са рођацима и друговима када је на њих налетео “голф”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Унука ме је позвала у 12 сати ноћу на телефон. Чула сам само како плаче и каже да су у болници – рекла је Петра Недељковић и додала да је на месту несреће пронашла само њихове папуче.

Призор је према речима мештана био стравичан.

– Њих петоро је увече шетало улицом, били су цео дан у надничењу и хтели су мало да прођу селом пред починак. Он је налетео на њих и у следећем тренутку чули су се јауци. Две девојчице су лежале на земљи и плакале, док је дечак од силине ударца одлетео неколико метара даље, а он је побегао – причају шта се догодило кобне ноћи.

Веома су огорчени што је возач побегао са места несреће, поготово што су, како кажу, чули да је пре десетак година он сам имао породичну трагедију.

– Чули смо да му је син погинуо у једном селу у Мачви, имао је само 19 година. Био је са још тројицом момака у колима и при великој брзини су ударили у банкину и испревртали се. Два момка су на месту остала мртва, а један од њих је наводно и син овог возача “голфа”. Па како он да не стане сада, већ да побегне и остави их тако повређене – питају се огорчени мештани који су хтели да остану анонимни.

Троје повређених тинејџера одмах је превезено у болнциу. Девојчице, којима су констатоване лакше повреде отпуштене су на кућно лечење, док је дечак задржан на Одељењу ортопедије.

Полиција је дан након несреће идентификовала и ухапсила осумњиченог, који је накратко зауставио када је одмакао од места несреће да би уклонио таблице са возила.

По налогу надлежног тужилаштва, против њега ће бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи повређеном у саобраћајној незгоди.

У јавност је објављен снимак на којем се види како осумњичени за ову несрећу јури кроз село великом брзином под дугим светлима на путу ка месту где је касније изазвао несрећу.

 

Извор: Блиц.рс