loading...
Србија

ПАКАО У СРБИЈИ! Ако крећете на море наредних дана, спремите се за вишечасовни хорор! На једном месту је убедљиво најгоре!

Почетак новог месеца, крај недеље и смена туриста већ јутрос су направили километарске колоне возила на путевимаи граничним прелазима где путници већ сада чекају и по најмање два сата.

Како најављују из надлежних служби, још већи талас туриста очекује се сутра, па се у петак и за дане викенда очекују вишесатна чекања на граничним прелазима и путевима.

Најкритичнија ситуација је тренутно на граничном прелазу Гостун на терминалну за излазак из земље ка Црној Гори где се чека око сат времена, колико се чека и на Батровцима за улазак у земљу.

Овде је важно напоменути да су ово званична чекања на нашој граници, да домаће службе не дају обавештења о томе колико се укупно чека на граници суседне земље, као и колико је задржавање у међузони. То значи да на сва ова званичне “сатнице” треба додати минимум још толико.

Судећи према снимцима са камера Ауто-мото савеза Србије (АМСС), огромне гужве и дуго чекање већ сада очекују и путнике који се упуте и ка свим граничним прелазима у свим правцима, а посебно ка онима који воде ка мору.

– Већ сада имамо дуге колоне на Прешеву и Градини у оба смера, али и на Хоргошу у смеру уласка у земљу. Очекује се да током дана Хоргош још више буде оптерећен, те већ сада саветујемо путнике да користе алтернативне граничне прелазе на којима нема толико задржавања – кажу из АМСС-а.

 

Извор: Ало.рс

loading...