Србија

ПО УЗОРУ НА РУСИЈУ! Србија уводи НОВИ ЗАКОН?! Сви са примањима мањим од 100.000 по домаћинству моћи ће да одахну!

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) ће предложити измену закона у Народној скупштини, по узору на тзв. Путинов закон у Русији, којим ће се забранити наплата дугова за комуналије, социјално угроженима грађанима, преко судских извршитеља.

– Извршитељима ћемо законом забранити да дугове наплаћују преко некретнине која је једино пребивалиште за дужника и његову породицу. Додатно тражимо и да им се забрани да извршавају наплату дугова од грађана који имају примања мања од 50 хиљада динара, односно 100 хиљада месечно кумулативно као домаћинство. Грађанима се мора пружити шанса да своје дугове врате на време и без превисоких камата које им често угрожавају саму егзистенцију – поручио је народни посланик и председник ПОКС Жика Гојковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПОКС се залаже за увођење економског система по узору на онај из времена Краљевине Србије, када су сви порески обвезници, на челу са српским краљем, били третирани једнако и када је држава сваком грађанину давала шансу да по фер условима отплати своје дугове поштено и у складу са могућностима.

 

Извор: Ало.рс