Србија

ПОПИО САМ 12 ПИВА, ДЕСИЛО СЕ! Возач BМW-а смрти, пошто је мртав пијан УБИО ЧЕТВОРО МЛАДИХ дао изјаву од које су се ПОЛИЦАЈЦИ СЛЕДИЛИ!

Никола Михаиловић (27), који је возећи са 1,18 промила алкохола и 170 на сат убио четворо људи, после удеса је изашао из кола и рекао „да не зна шта се десило“

Никола Михаиловић (27) из Великих Црљена, који је у ноћи између четвртка и петка на Ибарској магистрали изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинуло четворо младих, после удеса је изашао из кола и рекао „да је пио пиво и да не зна шта се догодило“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Михаиловић је након трагедије био потпуно хладан и смирен, а очевици су испричали да се осећао на алкохол и да их је запрепастио оним што је рекао.

– Био је угруван, али је био на ногама. Успели смо да му помогнемо да изађе из уништеног BМW. Питали смо га шта се десило, а он је рекао: „Не знам, можда сам заспао. Не знам ни колико сам брзо ишао. Јебига, дешава се“ – каже за Курир очевидац језиве несреће.

Шокирао изјавом

Како додаје, Михаиловић им је рекао да је у четвртак читавог дана пио алкохол, а да је потом са својом девојком, њеном сестром и другом изашао у град, где је наставио да пије.

– Био сам кући, пио сам пиво. Ништа нисам јео и изашао сам с друштвом. У кафани сам наставио да пијем. Попио сам можда 12 пива, могуће је да ме је то стигло – рекао је наводно Михаиловић. Очевици кажу да је било очигледно да је мортус и да је деловало као да прича о некоме другом, потпуно несвестан трагедије коју је изазвао.

Очевици причају и да су се зачудили када је Никола рекао да се пре неколико дана раније вратио с мора, пошто је и тамо имао саобраћајну несрећу.

– Рекао је да је на мору био са другом Стефаном, који је и кобне ноћи био с њим у колима и који је повређен у несрећи. Рекао је да су се раније вратили, јер је имао удес, али знатно лакши од овог. Испада да се то није десило на летовању, они у четвртак не би ни били у Србији – каже саговорник.

Возио 170 на сат

Подсетимо, полиција је после несреће ухапсила Николу Михаиловића и одредила му задржавање. Алко-тест је показао да је у крви имао 1,18 промила, а брзина аута била је око 170.

Подсетимо, судар се десио када је BМW отпозади ударио „дачију“, која се са споредног пута укључила на Ибарску. Гурао ју је 70 метара, после чега је „дачија“ одлетела у ливаду. Од силине ударца оба аутомобила остала су потпуно смрскана.

Погинула су тројица младића из „дачије“ – Александар Саватић (22), Ђорђе Белушевић (22) и Ђорђе Суботић (19), сви из Ваљева, док је Стефан Стевановић (17) тешко повређен. У BМW је погинула Катарина Иванковић (20) из Лазаревца, иначе сестра девојке Николе Михаиловића.

– У BМW су били Михаиловић, који је возио, његова трудна девојка Кристина В. (23), њена сестра Катарина и друг Стефан М. Иначе, власник BМW смрти је Стефан М., али је он кобне вечери препустио волан пијаном другу – подсећа извор.

 

Извор: Курир.рс