Свет

ПОРОДИЉИ УКРАЛИ БЕБУ НАКОН ЦАРСКОГ РЕЗА! После 18 година у кућу је ушла ћеркина школска другарица: Умало се онесвестила кад је видела!

Мајка је испричала суду како је лежала у болничком кревету три дана након царског реза. У собу је ушла жена одевена као медицинска сестра. Беба је плакала, па је жена питала Селест да ли је може узети.

Најгора ноћна мора задесила је једну мајку када су јој украли бебу из породилишта. Међутим, она се није предала, тражила је док је није нашла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Селест Нурс из Јужноафричке Републике суочила се у уторак на суду са женом која јој је пре 19 година отела ћерку Зефани. Испричала је суду како је лежала у болничком кревету три дана након царског реза. У собу је ушла жена одевена као медицинска сестра. Беба је плакала, па је жена питала Селест да ли је може узети.

Селест је потврдила да може. Касније је у собу ушла права медицинска сестра и питала је где јој је ћерка. Шокирана Селест је заједно са медицинском сестром претражила целу болницу. Бебу нису нашле. Било је то 1997. године.

Селест је у међувремену родила троје деце. Развела се, победила рак и опет се удала. Зефани није никада заборавила. Тражила ју је и сваке године је славила њен рођендан.

Године 2009. примила је позив. Жена је тражила да јој да 33.000 долара за информацију о Зефани. Селест је договорила састанак са женом и о свему обавестила полицију. Али жена која је звала никада није дошла на састанак.

„Никада нисам изгубила наду. Знала сам да је моје дете тамо негде и да ћу га наћи и да ће се вратити кући“, рекла је Селест 2010. године.

Њена ћерка Касиди ишла је у школу са девојком која јој је била слична. Постале су и најбоље пријатељице. Чак су и становале у близини. Селест је посумњала да би та девојка могла да буде њена Зефани. Девојку су позвали на ручак и питали је када је рођена. Селсет је истраживала и када је прикупила довољно података о девојци обратила се властима и тражила је ДНК тест који је прошле године показао да је девојка заиста Зефани.

Жена која се бринула о девојци сада је на суду. Она тврди да је усвојила ћерку, јер није могла да затрудни. Рекла је и да су јој током усвајања рекли да се мајка одрекла ћерке.

Али власти жену (50), чије име нису рекли због правних разлога, сумњиче да је отела Зефани из болнице, пише Миррор.

 

Извор: Ало.рс