Србија

Позната СРПСКА водитељка имала инфаркт!

Водитељка Јована Јеремић на летовању у Црној Гори доживела је инфракт и само захваљујући мужу Воји Милошевићу, који је одмах реаговао и одвезао је у прву болницу, она је преживела и нема оштећење срца.

„Доживела сам блажи облик инфракта, који, на сву срећу, није оставио никакве последице. Није ми било ни на крај памети да може тако нешто да ме задеси. Сунчала сам се читајући књигу и у једном тренутку ми је постало паклено вруће, па сам буквално отрчала до мора и скочила у воду. Одједном ми се слошило, почела сам да се давим. Страшан бол у грудима ме је паралисао, остала сам без ваздуха.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Воја је приметио да се нешто дешава са мном, извукао ме је из воде, дао ми вештачко дисање и одмах одвезао у болницу. Рекли су ми да је то био застој срца јер сам прегрејана скочила у хладну воду. Одрадили су ми све потребне анализе и добила сам терапију коју редовно пијем. Ето, све је добро захваљујући мом мужу. Он ми је спасао живот, а ја сам му покварила одмор“, каже Јована, која неће ићи на боловање, већ у новој сезони на Хепи телевизији наставља са својом ауторском емисијом Ела ела шоу.

Извор: Ало