Србија

ПРОНАЂЕНА ЈОВАНА КОЈА ЈЕ ДИГЛА БЕОГРАД НА НОГЕ! Тукла мужа док је није пријавио, а комшијама се скидала гола! Ту није крај…

Ђедовићева је нестала 23. августа, а како је било наведено на сајту Нестали Србија, реч је о психички нестабилној и агресивној особи

Јована Ђедовић (31), која је средином августа ухапшена након што је метлом претукла супруга, па претила да ће с дететом скочити са терасе, поново је у жижи јавности! Наиме, Ђедовићева, која је након инцидента 15. августа спроведена на лечење у психијатријску болницу, а потом и пуштена кући, пре неколико дана нестала је у центру Београду. Ипак, она је, захваљујући брзој реакцији, јуче пронађена жива.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђедовићева је нестала 23. августа, а како је било наведено на сајту Нестали Србија, реч је о психички нестабилној и агресивној особи која би могла да науди себи.

– Три дана није било ни трага ни гласа о томе где се налази све до јуче, када је коначно пронађена! Засад није познато шта се тачно десило и где је Ђедовићева била претходних дана. Ипак, најбитније је да је коначно пронађена, с обзиром да се ради о особи са психичким проблемима којој је неопходна терапија – каже извор Српског телеграфа.

Иначе, Ђедовићева се у жижи јавности нашла и средином овог месеца, када је у породичном стану на Звездари након свађе физички насрнула на свог супруга и нанела му лакше телесне повреде.

– У току вечери избила је свађа између супружника, након чега је изреволтирана жена зграбила метлу и њом изударала супруга Дамјана по глави. Несрећни човек је одмах позвао полицију, а Ђедовићева се у међувремену закључала у кућу са седмомесечном ћеркицом и претила да ће са њом скочити са терасе. Ипак, захваљујући брзој реакцији полицајаца, она је убрзо спречена у томе и спроведена у болницу – прича саговорник.

Комшије су тада након њеног привођења рекле да је Ђедовићева често правила скандале по комшилуку.

– Није била агресивна према комшилуку, али се дешавало да прави скандале! Скидала се гола на тераси, играла, без обзира да ли је неко у дворишту. Колико знам, било је и раније пријава због насиља у породици, али не знам шта тачно – испричале су тада комшије.

 

Извор: Ало.рс/ Република