Србија

САМИ СУ КРИВИ ШТО САМ ИХ ПОБИО, ДА СУ МИ ДАЛИ ПАРЕ, СВИ БИ ОСТАЛИ ЖИВИ! Четвороструки убица из Јабуковца ШОКИРАО ИЗЈАВОМ!

Фото: Инстаграм принтскрин

Давор Пернић (35) у суботу без трунке кајања описао полицајцима како је убио Рају Казимировића и три жене и украо им око 500 евра. Монструм је чак и јуче пред тужиоцем био потпуно хладнокрван док је причао о злочину

Раја Казимировић и три жене сами су криви што сам их побио на његовом имању. Да су ми одмах дали паре, сви би остали живи!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је Давор Пернић (35) у суботу рекао пред шокираним полицајцима након што је ухапшен због стравичног четвороструког убиства у Јабуковцу код Неготина! Тада су са 10 хитаца брутално ликвидирани Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Љубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53).

Извор из истраге испричао нам је да су полицајци били згранути и затечени Даворовом хладнокрвношћу.

– Признао је убиство без икаквог кајања, као да нема апсолутно никакву емоцију према жртвама. Мртав хладан је казао да су Раја и три жене сами криви што их је побио и да се ништа од тога не би десило да су му одмах дали паре – казао је наш извор.

Какав је хладнокрвни психопата Давор је показао и јуче пред Вишим тужиоцем у Неготину, кад је без икаквих емоција описао како је пуцао у несрећне људе на Рајином забаченом имању код Јабуковца и украо им око 500 евра:

– Чуо сам да је Раја богат, иако је живео у беди, без струје и воде. Одлучио сам да га опљачкам јер су мојој љубавници биле потребне паре за операцију. Пошто никад нисам био на његовом салашу, 7. августа сам га потражио и нашао. Носио сам униформу и маску преко лица и понео сам неколико комада оружја. Мислио сам да је код куће само Рајина мајка Драгица и да ћу претњом лако од ње сазнати где држе паре – говорио је Пернић мирно, без застоја и додао:

– Кад сам пришао Рајином салашу приметио ме је неки пас и почео да лаје. Окренуо сам се и отишао до оближњег потока да размислим шта да радим, а онда сам одлучио да се вратим на салаш. Затекао сам испред куће баба Драгицу и Драгану, која је седела и читала неку књигу. Затражио сам им паре, а Драгана је устала, дохватила неку секирицу и кренула на мене. Побегао сам и поново отишао до потока да размислим шта ћу даље.

Давор је затим, како је испричао, одлучио да се и други пут врати до Рајиног имања и да до краја спроведе свој паклени план у дело.

– Након краћег размишљања отишао сам до Рајиног салаша и прво сам убио бабу Драгицу, а затим и Драгану. Ушао сам у кућу и почео да је претресам, кад се однекуд појавила и Љубинка. Пуцао сам у њу и вратио се да завршим претрес куће, али сам зачуо трактор. Изашао сам, видео Рају и пуцао му неколико пута у груди, па сам се опет вратио у кућу. Међутим, у једном тренутку ми се учинило да га чујем како се помера, па сам изашао из куће и пуцао му у главу. Поново сам се вратио у собу и нашао око 300 евра и око 30.000 динара, које сам узео и побегао.

Мештани Јабуковца били су изненађени кад су чули да Пернић помиње некакву љубавницу јер га нико никад није видео у друштву девојке. Давор је у тужилаштву чак и именовао ту своју наводну љубавницу, али из интереса њене безбедности не желимо да јој објавимо име јер свакако постоји могућност да је Пернић умислио да је у некаквој вези с њом.

Та жена је, иначе, нешто млађа од Давора, удата је и има сина, живи у Јабуковцу, а муж јој ради у иностранству.

– Тај лудак је сигурно умислио да је с неком женом, има он неке бубице у глави – категоричан је Даворов познаник из Јабуковца, и додаје:

– Да има девојку или љубавницу, бар неко би у селу то знао! Апсолутно нико у Јабуковцу не зна да је он имао било какву љубавну везу!

Међутим, пошто је наводна Даворова љубавница јуче била главна тема у Јабуковцу, већ су се појавили трачеви да је она можда ипак имала кратку аферу с њим, да је затруднела, па је Пернић хтео да отме паре како би јој платио абортус?!?

Подсетимо, Давор је изрешетао своје жртве „шкорпионом“ и малокалибарском пушком, које је после злочина закопао у шуми и на очевом имању ван Јабуковца. Пернић је био опседнут оружјем и покушао је чак да постане професионални војник, али је одбијен.

Ухапшен је након што су полицајци сазнали за његову страст за оружјем, па је приведен и саслушан. Током полиграфског испитивања пао је и признао је злочин.

 

Извор: Информер.рс