Србија

САЗНАЛО СЕ КАКО СУ УБИЈЕНИ! Жртве масакра у Јабуковцу умрле ЈЕЗИВОМ СМРЋУ! „Раја није баш био омиљен у селу…“ Испливали детаљи!

Четири жртве масакра у селу Јабуковац, чија су тела пронађена данас око 14 сати у дворишту породице Казимировић, убијена су хицима из ватреног оружја.

Идентитет особе која стоји иза убиства Раје Казимировића, његове мајке (94), сестре Љубинке, као и њене ћерке Драгане још није утврђен, али су, према незваничним информацијама, убиства почињена пиштољем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тела су послата на обдукцију која ће бити обављена вечерас.

Према информацијама, Рајина сестра Љубинка, као и њена ћерка Драгана пре три недеље су дошле у посету породици из Немачке у којој живе.

Иначе, како су мештани испричали, Раја је важио за преког и „не баш омиљеног човека у месту“, али и способног, пошто је сам одгајао стоку и имао је 20 крава и 40 оваца.

Како се сазнаје, недавно је један комшија долазио да му помогне да направи гробницу за мајку. Није на одмет поменути да се до салаша који се налази на тромеђи села Јабуковац, Уровица и Вратна, може се доћи само једним, колским путем и мора се да се пређе река.

Према сазнањима, још се чека полицијска екипа из Беоргада која треба да обави увиђај.

Једна од комшиница, Јаворка Петрикић, каже да мештани ни не слуте шта је могло да се догоди.

– Само смо чули да су нађени мртви и видели смо пуно полиције – кратко је поручила прича Јаворка.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс