Србија

СЛОМИО СЕ У ПОЛИЦИЈИ! Очух монструм све признао, ево шта је Јаблан радио својој ћерки!

Јаблан В., очух тринаестогодишње Ј. С. из Кисача признао је да је више пута силовао девојчицу која је због тога побегла од куће.

Према незваничним сазнањима, он је у полицији наводно признао да је силовао девојчицу, усвојену ћерку његове невенчане супруге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клупко ужаса почело је да се одмотава пре неколико дана након што је тринаестогодишњакиња више пута звала полицију и ћутала, а потом побегла од куће. Полиција је лоцирала одакле су долазили позиви и привела породицу на информативни разговор. Тринаестогодишњакиња је тада испричала да ју је Јаблан В. дугогодишњи дечко њене усвојене мајке више пута силовао. У страху да ће је мајка грдити она је након тога побегла.

Полиција је Јаблана задржала на испитивању, и он је признао кривично дело.

Подсетимо, тринаестогодишња девојчица из Кисача пронађена је након дводневне полицијске потраге код једног пријатеља у Будисави надомак Новог Сада.

Нестанак девојчице у понедељак увече пријавила је мајка М. В. (48), која је девојчицу усвојила још док је била беба, у периоду када је била у браку са другим мушкарцем. Од њега се развела када је девојчица имала око седам година и, према речима чланова његове породице, од тада скоро да уопште нису у контакту.

– М. је са ћерком напустила бившег мужа јер се овај наводно пропио. Било је ту неких свађа, али не и насиља. Једноставно, М. више није хтела да трпи његова пијанства и није желела да га њихова усвојена ћерка таквог гледа. Од тада је девојчица ретко долазила да види оца, а поготово у последње време. Након извесног времена, код њих се доселио Ј. кога је М. наводно упознала преко Фејсбука, а да ли су били у браку, то заиста не знам – прича нам рођака девојчициног усвојитеља, у нади да нису истините приче да јој је мала рођака злостављана.

Комшиница породице каже да је била затечена вешћу да је Ј. напаствовао пасторку, и додаје да тешко може да поверује у то.

Извор: Ало