Србија

Сменили Ану Брнабић и објавили ко је НОВИ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ!

На телевизији Н1 десило се скандал који је разбеснео грађане Србије. Андреја Пленковића прогласили за премијера Србије.

Лажно извештавање им није страно, па се питамо да ли је ово намерна провокација

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У емисији „Дан уживо“ на телевизији Н1 десио се скандал који је разбеснео грађане Србије.

Наиме, док су извештавали о хрватском премијеру Андреју Пленковићу, потписали су га као премијера Србије!

Питамо се да ли је ово намерна провокација, јер им лажно извештавање није страно.

Подсетимо, премијерки Србије Ани Брнабић су подметали исту монтирану изјаву на два прилога која немају везе са питањем које су поставили.

Недавно је ова телевизија исправила на свом порталу лажну вест да је Савез за Србију напустио разговоре власти и опозиције на Факултету политичких наука у Београду, тек након што их је представник СНС на том састанку, Горан Весић, ухватио у превари.

Такође, Н1 је права „српска телевизија“ која је објавила да је акција „Олуја“ ослободилачка акција.

Иако су то правдали аутономијом уређивачке филијале у Загребу, Н1 са представништвом у Београду, није назвао акцију „Олуја“ геноцидом и највећим етничким цишћењем од Другог светског рата, већ су дали неутралан наслов.

Исто тако, Сергеј Трифуновић је недавно открио да Драган Ђилас у договору са Југославом Ћосицем цензурише представнике опозиције који му нису по вољи.

Он је додао и да ће неки морати да се боре за место на овој телевизији коју представници опозиције сматрају „бастионом слободе и демократије“, упркос томе што су грађани Србије више пута имали прилику да виде непрофесионалност овог медија.

– Добро РТС, него ћемо ми неки морати ускоро да се боримо за Н1 – написао је тада Трифуновић.

Такође, антисрпка телевизија Н1 у свом програму Србе представља највећим злочинцима, посебно када је реч о Сребреници. Најновији моменат је то што су почели и хрватског премијера да називају српским, баш у месецу када се српски народ сећа највећег етничког чишћења накод Другог светског рата у Европи.

Извор: Ало